За децата!

Страхотни емоции за децата, направете интересен детски подарък!

Различният рожден ден!

Подарете уникално и незабравимо преживяване на вашите деца в детски център „Малкият Айнщайн”. Предлагаме нестандартен и различен начин за отпразнуване на рожден ден, имен ден или просто забавление с приятели. При нас можете да съчетаете игра в ескейп стая с почерпка с вкусотии и забавление с много интригуващи игри, развиващи логичното мислене, наблюдателност и сръчност.

Какво е ескейп стая?

Ескейп стая или стая на загадките е игра в реално време, в която отбор от минимум 2 и максимум 6 играча бива заключен в определено място. Целта е преминавайки през поредица от логически пъзели и загадки отборът да успее да излезе за ограничено време.

За кого е подходящо ескейп забавлението?

Ескейп забавлението е подходящо за момичета и момчета на възраст между 10 и 16 години. В зависимост от възрастта, децата и младежите играят различни нива на трудност на адаптираната версия на „Кабинетът на Айнщайн”. Не са нужни специални познания по физика, химия и математика или предварителна подготовка, а единствено желание да тестват своята логика, наблюдателност и концентрация.

Как протича рожденият ден?

Можете сами да изберете как точно да отпразнувате своя празник, като направите съчетание от:
• Игра в ескейп стая „Кабинетът на Айнщайн”
• Почерпка в нашия детски център „Малкият Айнщайн” с меню по избор
• Забавление с game-master в детския център с много игри в стила на ескейп приключението

Партито в детския център включва още:
• Подарък за рожденика и всички гости
• Украса
• Тематични покани за гостите

За информация и резервации се обадете на тел.: 0877 055 099